Ringshyttans skola

ringshyttans-skolaHär bor jag, Bi, tillsammans med Bo Ringström, och här har jag också min keramikverkstad.

Förutom verkstad finns ett Galleri och ett Keramikfik som för närvarande bara har öppet vid speciella tillfällen. Till exempel när det är ”Ljusstråk” – öppna ateljéer i Nora kommun första helgen i september– eller på beställning.

Vi har även en ateljé för uthyrning. Ateljén är ett f.d. klassrum på 60 kvm med stora fönster, enkel köks- och sovdel samt nära till wc. Duschar i paviljongen.

Bäckarna porlar runt skolan som vilar i grön natur. Omgivningen är genuin och vacker Bergslagsmiljö med närhet till bad och strövområden.

Öppettider under sommaren:

Vi har öppet nästan jämt när vi är hemma. Ring gärna först och kontrollera att vi är hemma så du inte åker förgäves.   VÄLKOMMEN!

Telefon: 0587-27177
Bo: 070-5705646
Bi:
0704-570976

E-post: info@bidesign.se

Vägbeskrivning: Om du kommer genom Nora kör 8 km mot Striberg. Kommer du norr- eller söderifrån på riksväg 50 – kör väg 244 förbi Gyttorp mot Hällefors och sväng höger vid ”Striberg 4”. Framme vid Stribergsskylten -kör 100 m, sväng ner till höger efter busshållplatsen, förbi stora vita gården som ser ut som ett litet slott så är du framme.

För att få en karta – sök efter Striberg på www.hitta.se

 

Trädgård i sommarvärme

 

 

Ringshyttans skola i vinterskrud

 

 

Ateljé

Här finns tillgång till kök, och wc. Dusch i intilliggande byggnad.

Vi kan också ordna enklare övernattning i paviljongen om du kommer långväga ifrån. Det är gångavstånd till bad och fina vandrings- möjligheter på nedlagd banvall i skön natur.

 

sig